Bygg-el ønsker godt nytår

Opdateret: 25. jan. 2020


2018 blev et vildt år med masser af spændende opgaver.

Eltavler og fordelingssystemer til byggepladser, opbygget i den kendte Bygg-el kvalitet. Slagfast, håndteringsvenligt, høj kvalitet og lang levetid til den rigtige pris.

Rock Festivaler, TV-produktioner, udstillinger og teater stiller specielle krav til el-forsyningen, i 2018 leverede vi PDU-løsninger til bl.a. Århus Teater, Powerlock fordeler til generatorbranchen etc.

De nye installationsregler som træder i kraft i 2019 kræver omtanke og planlægning af den mobile el-installation. Vi er klar med råd og vejledning om de nye regler, og i 2019 og præsenterer vi en række nye produkter og servicetilbud så din installation kan opfylde de nyeste krav.

Cubic måler- og fordelertavle op til 1600A, styretavler til kraftværker, rensningsanlæg, pumpestyringer etc., og når du mangler den helt rigtige gruppetavle så leverer vi med 24 timers garanti præcis som du vil have den.

El-bilerne og el-cykler kræver strøm og mangler du den helt rigtige løsning på el-standere, kabelskabe etc. så er vi klar både når det er en standard el-stander, eller hvis du vil have en løsning med lader og software til afregning .

El-mekaniske løsninger fra vores maskinværksted, med vores Flex-box produktionsplatform kan vi løse alle opgaver hvor standardløsninger ikke kan klare opgaven, som f.eks specialkapslinger hvor pladsen er trang i udført slagfast plast, specialflanger, cu-lasker og jordingsplinte, tilslutnings felter etc.


0 visninger