Bygg-el ønsker godt nytår og takker for samarbejdet i 2018

December 27, 2018

 

 

2018 blev et vildt år med masser spændende opgaver 

 

 

 Eltavler og fordelingssystemer til  Byggepladser , opbygget  i den kendte Bygg-el kvalitet . Slagfast , Håndterings venlighed , Høj kvalitet og lang levetid  til den rigtige pris. 

 

 

Rock Festivaler, TV-Produktioner, Udstillinger, Teater  stiller specielle krav til El-forsyningen , i  2018 levere vi til PDU løsninger til  Bla. Århus Teater, Powerlock fordeler til generator branchen  etc.  

 

 

De nye Installationsregler  som træder i kraft i 2019 kræver omtanke og planlægning  af  den mobile EL-Installation ,  Vi er klar med råd og vejledning om de nye regler og i 2019 og præsentere  vi en række nye produkter og servicetilbud så din installation kan opfylder de nyeste krav. 

 

 

 

Cubic måler og fordelertavle  op til 1600A , Styrtavler  til kraftværker, rensnings anlæg , pumpestyringer etc.  og når du mangler den helt rigtige gruppetavle  så levere vi med 24 timers  garanti præsis som du vil have den. 

 

 

 

 

El-bilerne, El-Cykler kræver  strøm og mangler du den helt rigtige løsning på El-stander , kabelskabe  etc. så er vi klar både når det er en standard el stander, eller hvis du vil ha en løsning med Lader og sorftware  til afregning . 

 

 

 

 

El mekaniske  løsninger fra vore maskinværksted , med vor Flex-box produktions platform kan vi løse alle opgaver hvor standard løsninger ikke kan klare opgaven, som f.eks special kapslinger hvor pladsen er trang i udført  slagfast plast, special flanger cu-lasker og jordings plinte , tilslutnings felter , etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Industriskellet 8, 2635 Ishøj

+45 4353 1300

©2018 by Bygg-El Elektroteknik ApS

Mandag - Fredag 8-16